nlc.hu
Sztárok

Mádai Vivien búcsúja a TV2-től

Mádai Vivien: Sok álmatlan éjszaka és 3 lerágott köröm után távozom

Mádai Vivien hat év után hagyja ott a TV2-t, most üzent egykori csatornájának.

Hosszú Instagrambejegyzésben búcsúzott eddigi munkaadójától Mádai Vivien. A műsorvezető hat év után hagyja ott a TV2-t, sajtóhírek szerint az ELLE főszerkesztője lesz. „Életem egy fontos és meghatározó szakasza volt a TV2-es és Mokkás időszak, de nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy itt az ideje a változásnak. Sok álmatlan éjszaka és rágódás, mínusz 3 lerágott köröm után végül elérkezett a pillanat, hogy egy új fejezetet nyissak az életemben.

mádai vivien

Mádai Vivien Fotó: TV2

Vivien azért azt is megjegyezte, hogy régóta kacérkodott már a gondolattal, hogy kipróbálja milyen lehet reggel fél hétig aludni.

A műsorvezető összegzésképp azt írta, hogy az elmúlt hat évben a TV2-nél lett igazán felnőtt. „Itt nem csak feladatot, fantasztikus kollégákat, de barátokat és olyan élményeket is kaptam, amelyeket egész életemben viszek majd magammal. Ezúton szeretném megköszönni a médiában dolgozó minden újságíró kollégának is, hogy a rengeteg váratlan fordulatot az életemben a körülményekhez képest mindig elnézően és tisztelettel kezelték.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top