nlc.hu
Sztárok

12 éve van együtt szerelmével Orosz Gyuri

A felhők fölött kérte meg kedvese kezét Orosz Gyuri

12 éve él párkapcsolatban a humorista.

Orosz György saját romantikus gesztusáról beszélt az RTL Reggeli című műsorában. A humorista és kedvese, Kriszta már 12 éve alkotnak egy párt, melyet most meg is ünnepeltek, méghozzá az olasz fővárosban, Rómában.  

Orosz Gyuri és kriszta

Orosz Gyuri és kedvese, Kriszta (Fotó: Instagram)

A 12 év alatt Gyuri többször is megkérte Kriszta kezét. Legelőször ismerkedésük után egy héttel, mert már akkor eldöntötték, hogy együtt szeretnék leélni az életüket. 

„Amikor az USA-ba mentünk, én már útközben gondolkoztam nagyon sokáig, hogy olyan sok filmes jelenetet láttam már, hogy a Brooklyn-hídon, Empire State Buildingen” – emlékezett vissza Gyuri arra, hogyan tervezte a lánykérést, ami végül teljesen máshogy alakult. „Mivel majdnem lebuktam a csomagvizsgálatnál, mert ott már kiszúrták a gyűrűt, akkor én ott rögtönöztem volna, de egyébként nem ott történt, hanem gondoltam, hogy legyen az Atlanti-óceán fölött, az ott különleges” – már csak azért is sokat jelentett ez a helyszín, ugyanis a humorista azt is hozzátette, hogy az első csókjuk szintén víz közelben, a Tisza fölött, egy hídon esett meg.

„Mondtam neki, hogy leszel-e a feleségem, és mondta, hogy persze, de ezt már megbeszéltük, de mondom, most gyűrű is van” – idézte fel a romantikus pillanatot. Kedvese egyébként azt válaszolta, hogy hozzámegy, de viccesen hozzátette, halkabban beszéljenek már, hogy mások ne hallják őket a repülőn, mert az olyan égő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top