nlc.hu
Sztárok

Megbánta, ahogyan beszélt exéről G.w.M.

G.w.M. megbánta, hogy durva jelzőkkel illette volt párját

Nem csillapodnak a kedélyek a rapper és volt felesége között.

Varga Márk, G.w.M. a múlt héten Instagram oldalán tett ki egy durva hangvételű történetet, melyet csak 24 órán át láthattak a követői, és amelyben illetlen szavakkal illette volt feleségét, Melanie-t. Ezt követően a rapper azt nyilatkozta, a gyámügyhöz fordul közös gyermekeik miatt, ugyanis állítása szerint exe nem engedi látni őket. 

G.w.M.

Varga Márk, G.w.M. (Fotó: Instagram)

Most a Mokkában nyilatkozott arról, megbánta-e, amiket Instagramon írt ki magából dühében. 

„Amikor volt ez az ominózus eset, hogy kiírtam ezt az egyik social felületemre, azután másnap már velem aludt a kislány” – kezdte a rapper. „Szóval kifelé hiába volt ez olyan drasztikus, azért ez belül meghozta a hatását. Erős volt, de én is apuka vagyok és nagyon elkeseredett apuka vagyok. Inkább az indulatok, amik vezéreltek. Bizonyos részét megbántam természetesen.”

Ezt követően G.w.M. elmondta, hogy legközelebb inkább elszámol 100-ig is, ha kell, de annyi haszna volt ennek a történésnek, hogy elindult egy olyan rendszer a gyerekek láthatási jogát illetően, amilyennek kell, mind a két fél részéről. 

G.w.M. és új párja, Kulcsár Edina januárban vállalták fel kapcsolatukat, miután kiderült, hogy Edina és férje, Csuti válnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top