nlc.hu
Sztárok

Növényi Norbert nagyon megszenvedte a koronavírust

Növényi Norbert: „Kétségeim voltak afelől, hogy túlélem”

Mára már teljesen jól van a színész.

Növényi Norbert egy évvel ezelőtt esett át a koronavíruson, és finoman szólva sem volt egyszerű megküzdenie a betegséggel. Április 11-én ismét képernyőn láthatják majd a nézők Norbertet, ugyanis ő alakítja Füles Gézát a TV2 sorozatában, a Doktor Balatonban

Növényi Norbert

Növényi Norbert (Fotó: smagpictures.com)

A Metropolnak most felidézte, milyen volt egy évvel ezelőtt megküzdeni a vírussal. 

„Közel két hétig negyven-negyvenegy fokos lázzal feküdtem otthon, tizenöt kilót fogytam, aminek egy részét már sikerült visszaszednem. Kórházba nem mertem menni, mert attól féltem, hogy ott elkapok valami fertőzést. Minden köhögésnél azt éreztem, hogy az lesz az utolsó, mindenem fájt, kétségeim voltak afelől, hogy túlélem. Mindeközben próbáltam tartani a lelket a szeretteimben: a kedvesem és a gyerekeim nagyon aggódtak értem, de nem akartam megrémiszteni őket. Minden elképzelhető törődést megkaptam tőlük, a lányom hozott gyógynövényes készítményeket is, amelyek a gyógyszerek mellett sokat segítettek a gyógyulásban. Hiszem, hogy az ő szeretetük is nagyban hozzájárult abban, hogy kijöttem ebből a betegségből” – emlékezett vissza a színész a nehéz időkre. Hozzátette, hiába sportol ötven éve, a gyógyulás után még a sétálás is nehezére esett, de azóta fokozatosan visszatért a testmozgáshoz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top