nlc.hu
Sztárok

Pásztor Anna ittas sztorijairól mesélt

Részegen, lángossal etette volna a rendőröket Pásztor Anna

A rendőrök csak mosolyogtak a híres nő gesztusán.

Őrült szokásairól mesélt az Anna and the Barbies énekese, Pásztor Anna az ATV #Bochkor című műsorában. Nemrégiben terjedt el a hír, hogy egy brit nő részegen taxit rendelt, mellyel egészen Ukrajnáig akart utazni, hogy a háborús áldozatokon segítsen. 

Pásztor Anna

Pásztor Anna (Fotó: Instagram)

A magyar énekesnő ennek a hírnek a hallatán idézte fel az egyik régi, kicsit kellemetlen, ám annál viccesebb élményét, amely szintén részegen esett meg vele. 

„A bulizás után mentünk haza, ilyenkor az ember vesz valami szilárd ételt magához. Vettem lángost – mesélte a naphire.hu oldalnak Anna. – Majd a tömegből szóltak: »vigyázzatok, rendőrök«. Emlékszem, letekerték az ablakot és nem túl kedvesen néztek ránk. Akkor úgy gondoltam, hogy milyen jó lesz, ha megkínálom a morcos rendőrbácsit, aki a kormánynál ült. Az anyósülés ablakán keresztül egy 17 centiméteres magassarkúban másztam be megkínálni őket. Annyira meglepődtek, hogy elmosolyodtak. De azt mondták, szolgálatban nem ehetnek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top