nlc.hu
Sztárok

Sok mindent megvallott Kulcsár Edina

„Még mindig keresem magam” – Kulcsár Edinát hazugságvizsgálóra kötötték

Nem nézett szívesen tükörbe Edina.

Kulcsár Edina hazugságvizsgálóra kötve tagadta, hogy már tavaly ősszel elkezdődött volna a kapcsolata Varga Márk, G.w.M.-mel. Új évaddal jelentkezett a 20 perc őszintén című online televíziós műsor – a Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös produkciója. Ismét hat magyar sztár vállalta, hogy hazugságvizsgálat alá veti magát – köztük Kulcsár Edina

Kulcsár Edina 20 perc

Kulcsár Edina – 20 perc őszintén 2. évada

Edina többek között beszélt arról is, hogy bár a válása már megkezdődött Csutival, a mai napig Szabó-Kulcsár Edinának hívják, és míg ez a procedúra tart, addig „kétlaki” életet él.

Kulcsár Edina önbizalmát alaposan megingatták a házassága utolsó időszakában történtek. A szépségkirálynő tükörbe sem szívesen nézett akkoriban.

„Amikor nehezen élsz meg bizonyos dolgokat, az csorbít az önbizalmadon, és azért nekem bőven voltak ilyen jellegű időszakaim, és ezeket látom, amikor belenézek a tükörbe – mondta Edina. – Amikor már annyira nem tudod összekapni magad, hogy egy sötét szobában fekszel, és csak sírsz, és nem tudsz semmi másra gondolni, csak arra, hogy szegény én – ez a tipikus önsajnálat, ami egyébként nem jellemző rám –, akkor egész egyszerűen elkezdesz agyalni, és visszaforgatod az időt, hogy de miért? Ezt is megpróbáltam, azt is megpróbáltam, akkor menjünk visszább. És akkor egyszer csak jön a fény, és megvilágosodsz.”

Mára azonban sokkal jobban van, amiben sokat segít neki az a pozitív töltet, amit új párjától, a rapper G. w. M.-től kap. A 20 perc őszintén hazugságvizsgálatán Edina nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy G.w.M.-mel már tavaly ősszel elkezdődött-e a kapcsolata. A mutató nem lengett ki a válaszkor – derül ki az adásból.

A teljes adás ITT tekinthető meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top