nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péterékről először készültek családi fotók

Megmutatta két hónapos kisfiát Hajdú Péter

Harmadjára lett apuka Hajdú.

Hajdú Péter február 14-én jelentette be, hogy harmadjára is apa lett. Láng Eszterrel közös kisfiúk a Dominik nevet kapta. 

Hajdú Péter és Láng Eszter

Hajdú Péter és Láng Eszter (Fotó: Instagram)

A friss szülők a Hot! magazinban jelentettek meg elsőként fotókat a gyermekről, akiről már az is kiderült, hogy jóban lesz a kamerákkal, ugyanis már most nagyon édesen mosolyog a lencsébe. A lapnak az anyuka mesélt a szülésről, elmondta, a kisfia kitartott a végsőkig, néhány nappal később jött a világra, mint tervezték az orvos tanácsa miatt. Azt is hozzátette, hogy a szülés óta mennyire lelassult az életük: nyugodtabb lett, és most kevesebbet is járnak el. Egy fix programjuk a babaúszás, amit Dominik rendkívül élvez. 

Természetesen Péter és Eszter már javában szervezi az esküvőt is, de nem kapkodják el az előkészületeket. Ami biztos, hogy szabadtéri összejövetelt terveznek és a cél nem a rongyrázás lesz, hanem az, hogy minden vendég jól érezze magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top