nlc.hu
Sztárok

Harminc évvel fiatalabb felesége nélkül nem is pihenne Benkő Péter

Harminc évvel fiatalabb felesége csitítja Benkő Pétert

Két végén égeti a gyertyát a színész.

A 75 éves Benkő Péter több mint 50 esztendeje van a pályán. Filmek, színdarabok, hanglemezek, szinkronszerepek sora köthető a nevéhez. Sokan mondják rá, hogy a két végén égeti a gyertyát. Magától nem pihenne, de harminc évvel fiatalabb felesége szokott neki szólni, hogy ideje lassítani.

Benkő Péter

Benkő Péter (Fotó: smagpictures.com)

Sokszor szól nekem, hogy jó lenne kicsit kevesebbet rohangászni, és tudomásul venni, hogy nem mehet már minden úgy, ahogyan régen” -mondta Benkő Péter a Spirit FM 92.9  Bistro című műsorában. „Az is igaz, hogy magam is érzem, hogy néha már nem sikerül minden úgy, ahogyan szeretném.” – tette hozzá. 

Benkő Péter azt is elmesélte, hogy a Koppányi aga testamentuma forgatása idején, Mádi Szabó Gábor majdnem lefejezte. Történt ugyanis, hogy verekedniük kellett, csakhogy Mádi Szabó rosszul látott, de nem forgathatott szemüvegben.

Szó szerint az életemért küzdöttem”- mesélte nevetve Benkő.

Sosem felejti azt sem, hogy az Egri csillagok forgatása közben heteket töltöttek Bulgáriában Venczel Verával, Kovács Istvánnal, Agárdi Gáborral. És bizony, ahol ennyi fiatal együtt van, ott esténként megy a bulizás. Nem voltunk túlzottan renitensek, de azért zene, tánc, és némi itóka volt minden este. Nagyon szép emlék, mondta Benkő Péter a Spirit FM, Bisztró című műsorában. 

A teljes beszélgetés ITT hallható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top