nlc.hu
Sztárok

Egy álma vált valóra Gianninak

Valóra váltotta Gianni álmát felesége, Debreczeni Zita

Zita mindig figyel arra, milyen kívánságai vannak férjének.

Debreczeni Zita minden kívánságát lesi férjének, Gianni Annoninak, akit legutóbb egy izlandi utazással lepett meg. Gianninak ezzel egy bakancslistát vágyálma teljesült.

Gianni Annoni

Gianni Annoni (Fotó: Instagram)

A Mokkában mesélt a sztárséf a közös élményről, és arról, hogyan készülnek a húsvétra a családdal. 

„Ez az én bakancslistámon az egyik, ez egy ajándékút volt. Zita mindig figyel, hogy miket mondok. Most éppen holnap lesz a születésnapom, és kértem cipőt. Holnap leszek 51” – viccelődött Gianni, de hozzátette, hogy nagyon szereti a természetet, és ezért volt Izland a bakancslistáján, ahova nyáron is vissza szeretne utazni. 

„Itt szoktam meg azt a bizonyos hétfőt, a locsolkodást. Nálunk, Olaszországban nincs ilyen szokás. Mindenkinek elmondom, hogy ez a legjobb szokás, ami valaha lehetett volna. Tehát én régebben úgy mentem, hogy kimondtam egy nem létező olasz verset, és azért mindenki adott három tojást. A húsvéti magyar hagyományokat fogjuk tartani. Meg ünnepeljünk, szerintem a kereszténység legfontosabb ünnepét, ami az újjászületés. Mindenkinek azt mondom, hogy pénteken kicsit vonuljunk befele, és utána jöhet a fantasztikus vasárnap és hétfő” – mondta a séf. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top