nlc.hu
Sztárok

Két babát is elveszített Pásztor Anna

Szívszorító emlékeket idézett fel Pásztor Anna: két babát is elveszített

Nehezen ment bele a szülésbe az énekesnő.

Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna volt a Palikék világa by Manna Három igazság című műsor vendége, ahol fájdalmas emlékeket idézett fel. 

Pásztor Anna

Pásztor Anna (Fotó: Instagram)

A kétgyermekes énekesnő egyik legnehezebb időszakán ment át kisfia, Benji születése előtt, ugyanis kettő magzatot is elveszített. Miután Benji világra jött, a mindig energikus, élettel teli Anna mély depresszióba esett korábbi veszteségei miatt. 

„Mint a csiga, a saját taknyomon-nyálamon csúsztam, óriási gigamélységekben voltam a kisfiam születése után. A két pici baba előtt volt két másik pici baba, akik sajnos nem születtek meg. Olyan mértékűen fájt a lelkem emiatt, hogy nagyon nehéz volt belemenni a szülésbe, olyan nagyon meg akartam tartani Benjikét, hogy összezárt a szervezetem, alig tudták kioperálni őt. Megtapasztaltam, milyen az, ha az embernek elveszik az életkedvét” – mondta el a műsorban Anna. Ez az időszak hónapokig elhúzódott, melyből végül egy külföldi nyaralás kezdte kirángatni az énekesnőt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top