Sztárok

Collistar – A trenddiktáló márka (x)

Mitől válik egy kozmetikai márka szerethetővé? A legegyszerűbb talán, ha nagyon jó minőségűek a termékei, ha első osztályú összetevőket használ, vagy éppen a legmodernebb technikákat alkalmazza. Vannak azonban olyanok, akik ezen is túlmutatnak, és olyan izgalmas és új textúrákat, alapanyagokat használnak, hogy tényleg csak ámulunk és bámulunk.

Collistar - A trend diktáló márka (x)

Számomra ilyen a Collistar. Őszintén be kell valljam, hogy korábban nem hallottam róla. Aztán megláttam egy parfüméria polcán. Kicsit beszélgettem az eladóval, hogy mit is tud ez a márka, mitől más, mint a többi. Egyáltalán más valamiben?

Sejtregeneráció, bioregeneráció, merisztematikus sejtek… ilyen kifejezéseket használt. Tátott szájjal hallgattam, mert igazán nem is értettem, pontosan miről beszél, de annyira izgalmasan hangzott, hogy kicsit utánajártam.

Az 1983-ban alapított Collistar története Milánóból, a divat fővárosából indult el. A márka kezdetektől fogva törekedett arra, hogy termékei valódi csúcsminőséget képviseljenek. Nem követi, teremti a legújabb trendeket. Mivel a teljes gyártás Olaszországban történik, így Collistar egy igazi „Made in Italy” márka. A legendásan gyönyörű olasz nők kedvence!

Kell nekem!

A Collistar mindig forradalmian új, ikonikus és legfőképpen utánozhatatlan termékei a legkorszerűbb kutatásokra épülnek, az pedig, hogy nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra, csak még vonzóbbá tette számomra.

Collistar - A trend diktáló márka (x)

RIGENERA a legújabb „családtag” lett a nyerő nálam!

Csodás tavaszi, rózsaszín köntösbe öltöztetett, új RIGENERA család a sejtregeneráció beindításával minimálisra csökkenti a ráncokat és revitalizálja a hámréteget a fiatalabb megjelenés érdekében – ezt olvastam róla.

Sejtregeneráció? Mit jelent?

Igazán sokat beszéltek az elmúlt pár évben arról a technológiáról, amit az esztétikai gyógyászatban használnak. Vért vesznek, centrifugálják, és az így kapott plazmát vissza injekciózzák a bőrbe. Ez beindítja a mélysejtek regenerációját és látványosan csökkenti az öregedés látható jeleit.

Nem, azért a RIGENERA termékekhez nem kell vért adnod! 😊

Ezek a termékek csak az innovációt használják fel, a bioregeneráció elvét. Ez a technológia alapján pedig speciális összetevőket fejlesztettek ki, amelyek „utánozzák” a mélyregeneráló hatást. A sejtregeneráció beindításával csökkennek a ráncok és revitalizálódik a hámréteg.

A Rigenera termékekben használt peptidek azok az alkotóelemek, amelyek „utánozzák” a szervezetben természetesen megtalálható fehérjék működését. Ahhoz, hogy a bőrünk feszes és rugalmas legyen, a legjobb, hogy olyan molekulák termelésére serkentik a sejteket, mint a kollagén, amelyről köztudott, hogy a fiatalos bőr legfontosabb alkotóeleme.

Merisztematikus sejtekkel a ráncon ellen?

Ez a másik különlegesség a RIGENERA termékcsaládban. Egy átlagember számára az, hogy a növények rendelkeznek merisztematikus sejtekkel, nem igazán ismert. Az pedig, hogy ez azt jelenti, hogy a meriszematikus szövetekben a sejtek önmagukban képesek megújulni, szerintem még kevésbé ismert tény. Pedig ezek a különleges növényi sejtek, minden alkalommal, amikor osztódnak, az egyik sejt azonos marad a kiinduló sejttel. Az ilyen növényi eredetű, fenntartható merisztematikus sejtekkel dúsított formulák pedig bámulatosan hatékony eredményeket jelentenek a ráncok elleni harcban.

A Collistar RIGENERA minden terméktípusához más-más növény merisztematikus sejtjeit választották, mert a legnagyobb hatékonyság úgy érhető el, ha specifikusan egy-egy területre hatnak.

Collistar - A trend diktáló márka (x)

RIGENERA rutin!

Ránctalanító koncentrátum

Ez a termék célzottan a ráncok ellen veszi fel a harcot. Hatékonyságát a jól ismert hialuronsav, a sejtregenerációs új technológia és ezek az izgalmas merisztematikus feketecsalán-sejtek adják. A fekete csalán intenzív gyógyító és regeneráló hatása kisimítja a ráncokat és támogatja a bőr természetes öngyógyító folyamatait.

Collistar - A trend diktáló márka (x)

Ránctalanító hidratáló krém az arc és a nyak területére

A sima, tónusos és revitalizáltabb bőr érdekében készült. Ehhez a merisztematikus csipkebogyósejteket hívták segítségül. A csipkebogyó kiemelkedő antioxidáns hatása, revitalizálja a bőrt és javítja a textúráját.

 

Collistar - A trend diktáló márka (x)

Ránctalanító szemkörnyékápoló

Még egy leheletnyi krém-gél a tökéletes megjelenésért. A szemkörnyékápoló könnyed textúrája merisztetikus echinacea sejtek erejével simítja ki a szemkontúrt és finomítja a tekintetet. Az echinacea helyreállítja a bőr védőrétegét a legjobb eredmény eléréséhez.

Collistar - A trend diktáló márka (x)

Még egy fontos tudományos kifejezést el kell árulnom!

Hallottál már a Targeted Active Technology®-ról?

Ez a technológia képes arra, hogy ezeket a nagyon új és „aktív” összetevőket éppen oda juttassa a bőrünkbe, ahol szükség van rájuk. Tehát csak azokhoz a sejtekhez kerül a hatóanyag, amelyek azt igénylik. Azért ez bámulatos!

Persze nagyon jó tudni, hogy mi is az, ami a bőrünkre kerül, de talán az még fontosabb, hogy hogyan érezzük tőle magunkat. Nekem az a fontos, hogy ne érezzem elnehezültnek, zsírosan krémesnek a bőröm. A Collistar RIGENERA pedig pont ezt adja. Könnyed textúrát, hidratált és nem bekrémezett bőrt, ragyogóbb tekintetet, erőt, rugalmasságot és feszességet.

Kell ennél több?

Érezni azt, ahogy napról napra rugalmasabb, egyenletesebb tónusú és élettel telibb a bőrünk!

Kipróbálod te is?

Keresd a Douglas üzletekben és webshopban www.douglas.hu oldalon.

Hivatalos hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft

 

 

Collistar - A trend diktáló márka (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top