nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica a devizahitelről

Bíró Ica: „Többen öngyilkosok lettek körülöttem hasonló devizahitelgondok miatt”

A Metal Lady Budakeszin találta meg a békét, ahova családi segítséggel rendezkedett be két kiskutyájával.

Megpróbáltatásokkal teli évek vannak Bíró Ica mögött, akinek még 2017-ben adódtak lakhatási problémái az egekbe szökő devizahitele miatt. Bíró Ica túl van több kilakoltatáson, nemrég pedig egykori életmódklubjától – melyben az utóbbi időben lakott – is megvált.

„Mindent túléltem! Először kitettek a saját otthonomból, aztán a másikból, mert összekeverték a helyrajzi számokat. Sok hibát vétettek velem szemben, amik nem lettek helyreigazítva, már nem én, hanem szakemberek intéznek mindent. Nemrég megváltam a klubtól is, lett rá vevő, akinek gyorsan szüksége lett az ingatlanra, így eladtam. A végén ez már egy megkönnyebbülés volt, mert bár az volt a jövőm, a szívem csücske, nem éreztem már ott jól magam. Végül családi segítséggel Budakeszire költöztem – mondta Bíró Ica, aki igyekszik túltenni magát a történteken.

Bíró Ica

Fotó: Smagpictures

„Annak idején azért is álltam ki a nyilvánosság elé, mert körülöttem többen öngyilkosok lettek hasonló devizahitelgondok miatt. Ez szörnyű, erre nemhogy megoldás, segítség jött volna, de jöttek a kilakoltatások. Emiatt három évig semmit nem tudtam tenni, sem dolgozni, sem megvalósítani az álmaimat. Nagyon hálás vagyok, hogy időközben mindvégig mellettem volt a családom, a barátok és sok biztatást kaptam ismeretlenektől is. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy új életet tudtam kezdeni” – árulta el a Metal Lady, aki bízik benne, hogy a dolgok rendeződnek az életében.

„Budakeszin van egy kis kertrészem is, amit nagyon szeretek. A természetben vagyok, ami feltölt, megtisztítja a lelkem és a kiskutyáim is nagyon örülnek ennek a környezetnek. Sajnos a legnagyobb kutyusomat 12 év után elvesztettem egy betegség miatt, ami nagyon fáj, de a két pici itt maradt nekem. Próbálok előre nézni, megtervezni a jövőt és újra megtalálni önmagam” – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Bíró Ica.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top