nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikónak édesanyja a példaképe

„Nem tudom elégszer elismételni, hogy ő maga a csoda” – megmutatta édesanyját Marsi Anikó

Marsi Anikó anyukájával szerepelt.

Marsi Anikó általában óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, de most, anyák napja közeledtével kivételt tett és a hot! magazin címlapján pózolt édesanyjával, Irénkével

marsi anikó

Marsi Anikó (Fotó: TV2)

A műsorvezető a magazinnak elmondta, édesanyja a példaképe, akit nem kímélt a sors, mégis sikerült felnevelnie két lányát, Anikót és nővérét, Ircsit. Irénke csupán 31 éves volt, amikor elvesztette a férjét és egyedül maradt a két kislánnyal. „Igazából úgy éreztem, rám szakad az ég, amikor a kislányok édesapja, a férjem meghalt. Él bennem egy kép: óvodai ballagáson vagyunk, Anikó mellettem ül az ünnepi ruhácskájában, én pedig talpig feketében. Leírhatatlan fájdalmat éreztem” – idézte fel a lapnak.

Anikó hozzátette, mindent az édesanyja teremtett meg számukra, amiért végtelenül hálásak. „Ő biztosította számunkra, hogy egyetemre mehessünk, hogy nyelveket tanuljunk. Nem tudom elégszer elismételni, hogy ő maga a csoda! Hetvenkét éves, a mai napig tele van energiával, ha kell, hatszor körülfut, hozzám képest óriási teherbírása van, és közben igazi nagymama is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top