nlc.hu
Sztárok

Imádja a luxusórákat Rácz Jenő

50-60 milliós órákat hord Rácz Jenő – volt, hogy szinte minden pénzét odaadta az egyikért

Szenvedélyesen gyűjti a méregdrága órákat a sztárséf.

Rácz Jenő csuklóján olyan órák díszelegnek, melyek árából egy közepes méretű fővárosi lakás is kitelne – írja a Bors. Luxusórái között egy 60 milliós Patek Philippe Nautilus, egy 50 milliós Rolex Cosmograph Daytona és egy 8 milliós Rolex Submariner Kermit is megtalálható.

Rácz Jenő

Drága hobbija van Rácz Jenőnek – Fotó: Sajtóklub

A sztárséf elárulta a bulvárlapnak: szenvedélyesen szereti az órákat, a vagyonokat érő óragyűjteményének minden darabjáért keményen megdolgozott. Elmondása szerint nem feltétlenül a drága órák birtoklása, inkább a megszerzésükig vezető út okozza az igazi örömöt, hiszen egyik-másik modellre akár 10 éves várólista is lehet.

Nem befektetési céllal vettem egyik órámat sem. (…) Egy ilyen óra bár valóban státusszimbólum, nem igazán a külvilágnak szól, hiszen míg egy luxusautót mindenki felismer, egy sokmilliós órát csak nagyon kevesen, és éppen ez a lényeg. (…) Ez a szenvedély (…) „veszélyes” is lehet. Velem évekkel ezelőtt megesett, hogy szinte minden megtakarításomat beletettem egyetlen órába” – vallotta be a sztárséf, aki az 50-60 milliós órákat egyaránt hordja a konyhában és sportoláshoz is.

Olvass még Rácz Jenőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top