nlc.hu
Sztárok

Jolly nemzetközi sikerre számít

„Felvettek miattam egy olyan embert, aki beszél magyarul” – Jolly slágerét a tokiói olimpiára is kiválasztották

Nagyon meglepődött, amikor először hallott a japánok ötletéről.

Tarcsi Zoltán, azaz Jolly egyik számát egy japán rajzfilm főcímdalának használták fel. Arról, hogy miként jött ez a felkeresés, és azóta milyen ajtókat nyitott meg ez a külföldi siker, a Life TV, Ébredj velünk! című műsorában beszélt. 

Jolly

Jolly az Ébredj velünk! című műsorban

„Úgy indult ez az egész, hogy erre a dalra egy tánckoreográfia készült Olaszországban, majd az egész világon elkezdtek erre táncolni. Nagyon meg is lepődtem, hiszen tényleg majdnem minden kontinensről kaptam videókat. Miután megtaláltam ezeket a videókat, utána kerestek Japánból e-mailben. Nyilván felvettek miattam egy olyan személyt, aki tud magyarul beszélni, és akkor vele tudtunk magyarul kommunikálni. Először azt hittem, valami vicc, aztán akkor láttam, hogy tényleg nem, mert sok-sok milliós megtekintés van a videókon. Ez nem is rajzfilmzenének indult, hanem Tokióban az olimpiára szerették volna ezt a zenét, csak aztán jött a vírus sajnos és megakadályozta” – mesélte a mulatós sztár. Azóta Lengyelországból is megkeresték a zenészt, tehát reménykedik benne, hogy ez a siker most már nemzetközi kapukat nyit meg neki. 

Jolly a kedvesével, Szuperák Barbarával volt a reggeli adásban, akivel meséltek arról, egyre több közös koncertfelkérést kapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top