nlc.hu
Sztárok

Stohl András bevallotta: Lányt szerettek volna

Stohl András bevallotta: lányt szerettek volna

A színész a minap hozta nyilvánosságra, hogy nyáron születendő ötödik gyermeke is kislány lesz.

Ez aztán a nőuralom: nyáron újabb kislány érkezik Stohl András családjába! – írta meg a Blikk. A 29 éves Luca, a 25 éves Rebeka és a 14 éves Franciska után ugyanis a színész ötödik gyermeke is kislány lesz, így a nyolcéves Andriska marad az egyetlen fiú a családban.

Stohl András és felesége

Fotó: Facebook

A TV2 sztárja nem bánja, hogy így alakul. Azután, hogy a színész és felesége, Vica a közösségi oldalaikon anyák napján elárulták nyáron születendő közös gyermekük nemét, Stohl a Blikknek bevallotta, titokban mindketten arra vágytak, hogy a babaszoba rózsaszínbe borulhasson.

A színész úgy fogalmazott,

Nagyon boldogok vagyunk, hogy kislányunk születik, ráadásul a nyáron, így aztán tényleg minden álmunk valóra vált. Őszintén szólva mindketten lányt szerettünk volna Vicával. Alig várjuk már, hogy végre köztünk legyen!

A leendő ötszörös apuka, úgy tűnik, imádja, hogy nőuralomban éli a mindennapjait. Nem is volt más választása, hiszen szinte csak hölgyek veszik körül. Életének legfontosabb emberei – a kisfiát kivéve – a gyengébbik nemhez tartoznak: három lánya mellett a felesége, Vica, az édesanyja, Erzsébet és a nővére, Viktória azok, akiknek a legtöbbet köszönhet, akik a legjobban szeretik és támogatják. Imádja a nagy családját, és hogy cseperednek a gyermekei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top