nlc.hu
Sztárok

Amerikai állampolgár lett Vajna Tímea

Amerikai állampolgár lett Vajna Tímea

Régóta vágyott erre, kilenc év után levizsgázott.

Vajna Tímea lassan 10 éve él az Egyesült Államokban, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Először Andy Vajna oldalán utazott Amerikába és első látásra beleszeretett az országba. Néha férje halála után pár hónappal végleg kiköltözött és azóta csak látogatóba jön haza. Nemrég megosztotta a közösségi oldalán, hogy hamarosan állampolgársági vizsgát tesz, aminek az eredményéről most posztolt is.

vajna timi állampolgár

Fotó: Instagram

„Amerikai állampolgár lettem. Kilenc év után. El sem hiszem” – írja a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában Vajna Tímea, aki egy évvel ezelőtt vásárolt ingatlant Beverly Hillsben, ahova már be is rendezkedett. 

Az üzletasszony magánéletéről jelenleg semmit nem lehet tudni. A párjával, Zoltánnal közös fotóik eltűntek a közösségi oldaláról, pedig már az esküvőre készültek. Korábban így nyilatkozott a kapcsolatáról egy közeli ismerőse: „Vőlegényével, Zolival eddig nem egyszer szakítottak már. Bár a férfinak kezdettől fogva komolyak a szándékai, szeretné elvenni feleségül, szeretne tőle gyereket, de Timi láthatóan nem erre vágyik, vagy legalábbis most még nem. A gyűrűt is azért fogadhatta el, mert nem akarta elveszíteni a párját.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top