nlc.hu
Sztárok

Első találkozásukról vallott Pap Dorci és Esztergályos Patrik

Így jött össze az Exatlon szerelmespárja, Pap Dorci és Esztergályos Patrik

Egy forgatáson találkoztak először. Bevallották, már az első puszira egymásba szerettek.

Pap Dorci és Esztergályos Patrik, az Exatlon versenyzői nemcsak egy felejthetetlen élményt köszönhetnek a játéknak, hanem egy mindent elsöprő szerelmet is. A villám már első találkozásukkor becsapott, melynek történetét a Life TV Ébredj velünk! című műsorában mesélték el a szerelmesek.

Pap Dorci és Esztergályos Patrik

Az Exatlon All Star miatt Pap Dorci és Esztergályos Patrik 4 hónapig nem látták egymást, sőt nem is beszélhettek egymással – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Filmbe illő volt. Az első pillantás, az első puszi. Meg ahogy találkoztunk. Egészen csoda volt, hogy nem kerültük el egymást. Tényleg 1-2 másodpercen múlott” – vallotta be az Exatlon 1. évadában szereplő Esztergályos Patrik, utalva az exatlonos fotózáson történtekre. „Mindkettőnknél így volt, tényleg” – tette hozzá Pap Dorci.

Mentem ki a kocsimhoz, ő akkor érkezett meg a forgatásra, és ott szembetalálkoztunk” – mesélte az Exatlon 2. évadában versenyző Dorci. Párja így írta le viccesen a nagy pillanatot: „Már tudtunk egymásról, de még nem láttuk egymást személyesen. És akkor bemutatkoztunk egymásnak. Dorka ott egyszerűen magához húzott, megragadott, levadászott.”

Ott tényleg ösztönösen elindultunk egymás felé, ő egyből hajolt két puszit adni, és én is, de menet közben eszembe jutott, hogy mi még nem találkoztunk, és akkor visszahúztam magam és a kezemet nyújtottan kézfogásra. Ő bemutatkozott és adott két puszit. Ezután fél órát ültem a kocsimban. Ő azt mondta, hogy nem emlékezett semmire, amit 5 percen keresztül mondtak neki utána. Másnap rám írt az Instagramon mentegetőzve, hogy elfelejtett bemutatkozni, mielőtt puszit akart adni. (…) Két nap múlva volt még egy forgatásunk, ott már bent futottunk össze. Annyira zavarban voltam, hogy nem tudtam ránézni” – vallotta be Dorci.

Patrik elárulta, hogy pár napra rá elmentek randizni és ott azért már megnyílt neki Dorka. A Dominikára való elutazás előtt igyekeztek még a maradék 3 hetet együtt tölteni, mivel az Exatlon All Star-ban pont ellentétes csapatba lettek beosztva, és nem is kommunikálhattak egymással. Sőt Patrik kiesése után Dorka még 3 hónapig versenyben volt. „December 31-én találkoztunk utoljára és április 5-én legközelebb” – árulta el Patrik, aki a repülőtéren várta a hazaérkező szerelmét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top