nlc.hu
Sztárok

Hamarosan már kétszeres apa lesz Nagy Dani

Futva készül a kétszeres apaságra az exatlonos Nagy Dani

Párjával már izgatottan várják az újabb csöppséget.

Bár a második gyerekük napokon belül megérkezik, a nagy esemény előtt azért még beiktatott egy kis kikapcsolódást Nagy Dani és családja. A sportoló az Európa-napi 18 kilométeres belvárosi futóversenyen állt rajthoz, miközben a 2 és fél éves kisfia, Olivér és mindenórás felesége, a szintén sportoló Rami a gyermekprogramokat élvezte.

Nagy Dani

Nagy Dani az Exatlon Hungary All Star-ban – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az Exatlon versenyzőjének nem okozott nagy nehézséget teljesíteni a 18 kilométeres távot, a sportoló génjeiben ugyanis benne van a futás szeretete: mindkét szülője atléta, akik egyébként a pályán találkoztak először.

Tizenkét éves voltam az első futóedzésemen és ezt követően pár évig versenyszerűen atletizáltam. (…) A mai napig a kiegészítő edzésem a futás: az esetek többségében a Városligetben, a Duna-parton és a Margit-szigeten fordulok meg. (…) Félmaratont már többször teljesítettem, a maraton azonban még várat magára, mert szerintem eddig fejben még nem voltam rá elég érett” – árulta el Nagy Dani, aki párjával már nagyon készül a kicsi érkezésére.

Olivérnek sok ezzel kapcsolatos könyvet olvasunk, gyakran puszilgatja Rami hasát és rendszeresen beszélünk is a picihez. Van egy akciótervünk: ha beindul a szülés, én Ramival a kórházban leszek végig, benn is alszom, Olivér pedig a nagyszüleivel marad és majd bejön minket meglátogatni. A hazatérés utáni időszakot pedig majd négyesben töltjük” – árulta el a vlogger, aki mindig is vágyott arra, hogy fiatalon lehessen apuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top