nlc.hu
Sztárok

Közösségi zongora a Fény utcai piacon

Piacon zongorázott Presser Gábor – videó

Zene is várta a piacozókat.
Presser Gábor

Váratlan élményben volt részük a vásárlóknak szombat délelőtt a budapesti Fény utcai piacon. Mint az RTL Híradó tudósításából kiderül, a Tavaszi Fesztiválhoz kapcsolódóan kihelyezett közösségi zongorán a Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes, Presser Gábor is játszott, a Padlásból zongorázott el egy részt. Azt mondta, nagyon tetszik neki a közösségi zongora.

Ez egy kicsit szimbolikus üzenet is, hogy jobb egy nem nagyon jó zongorát egy nem nagyon jó zongoristával hallgatni, mint egy baromi jó tábornokot baromi erős ágyúdörgéssel” – nyilatkozta Presser, aki üzenetet is hagyott az utána érkezőknek. Jöttek is a játszani vágyók sorban. Volt, aki egyik számot játszotta a másik után. 

A Fény utcai piacon lévő zongora nyár végéig várja a zenélni vágyókat, de hamarosan két újabb közösségi zongorát is elhelyeznek Budapesten. Az ötletgazda a város hangulatát akarja felpezsdíteni velük.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Balogh Zoltán 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top