nlc.hu
Sztárok

Rubint Rella ismét versenyt nyert

Rubint Rella elképesztően néz ki, újra versenyt nyert

Valósággal szárnyal az utóbbi két hétben Rubint Rella.

Rubint Rella utóbbi pár hónapja felkészüléssel telt: a fitneszedző ugyanis úgy döntött, megméretteti magát egy fitneszversenyen, ami nagyon sok áldozattal járt. Élete első versenyén be is zsebelt egy arany és egy ezüstérmet, ám nem állt meg ennyinél: pár nappal ezelőtt újabb megmérettetésen indult, ahol szintén nagyon jó eredménnyel zárt.

Rubint Rella

Fotó: Instagram

„A mai nap eredményei: A Bodysport kupán 2 kategóriában indultam. A tehetségkutató bikini modell /+165 cm/ 1. helyen végeztem, majd a Nemzetközi bikini modell /+165cm/ kategóriában szintén dobogós, 2. lettem!!!!

Fekszem, bámulom a falat, mert a rengeteg cukortól nem bírok aludni. Fáj mindenem, de ez egy annyira jóleső fájdalom, ami boldoggá tesz. Kicsit sípol a fülem, majd amikor lehunyom a szemem, visszacsöppenek a sportcsarnok hangulatába” – írja közösségi oldalán Rella, aki a szöveg mellé egy nagyon szexi képet is megosztott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top