nlc.hu
Sztárok

Nagyon különleges VV Roliék kisbabája

6 ujjal született VV Roliék kisbabája – kép

Táltos gyerekük jött világra.

Hatalmas öröm érte VV Rolit, azaz Nyéki Rolandot és párját, Leskó Dominikát. Két hónappal ezelőtt megszületett a kisfiuk, Noel. A csöppség az ősmagyar hit szerint táltosnak született, ugyanis mindkét kezén 6 ujjal érkezett a világra. A különleges csöppséget a Life TV Ébredj velünk! című műsorában mutatták meg a boldog szülők.

VV Roli

VV Roli és párja a kisfiukkal – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Amikor először megláttuk, nem volt ilyen öröm. (…) Mindenki megnyugtatott minket, hogy ez igazából előfordulhat. Lehet, hogy a családunk valamelyik vérvonalában volt már valaha. (…) Nem marad így. Egyéves korában meg fogják műteni, mert akkor altathatják először. A másik kezén már le is esett, mert ott nem nőtt ki csont” – mesélte a valóságshow 9. szériájában feltűnt VV Roli, aki azt is elárulta, hogy még a szülésznő is lefotózta a kisbabájuk kezét, mert még nem fordult elő nála ilyen.

VV Roli kisfia

6 ujjal született VV Roli kisfia, Noel – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Arra a kérdésre, hogy a család, hogyan fogadta, Dominika bevallotta, hogy nem akarták elhinni. „Elküldtük a fotót, de még akkor sem hitték el” – mondta el az újdonsült anyuka.

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top