nlc.hu
Sztárok

Fehérnemű teszt

Teszt: válassz egy fehérneműt, megmondom ki vagy

Fekete, piros, fehér vagy nude? Bralette vagy sportmelltartó? Tanga vagy hipster? Sima vagy csipkés? A fehérneműkkel kapcsolatos ízlésed meglepően sokat árul el a személyiségedről.

A most következő tesztben nem lesz más dolgod, mint hogy a sloggi ZERO Feel termékcsalád szuperkényelmes fehérneműi közül kiválaszd a neked legszimpatikusabbakat. A végén eláruljuk, milyen öltözködési stílus illik hozzád.

Válassz egy fehérneműt, megmondom ki vagy!

Szponzorálja:

Bármilyen legyen is a stílusod, a sloggi ZERO Feel termékcsalád változatos fazonokban és trendi színekben elérhető fehérneműi között egészen biztosan megtalálod a leginkább neked való darabokat. A ZERO Feel melltartók és alsók a tiszta, hamisítatlan, kompromisszummentes kényelem megtestesítői. A 360 fokban rugalmas, különlegesen sima anyag és a varrás nélküli ponthegesztés maximális mozgásszabadságot és abszolút láthatatlan megjelenést biztosít még a legszűkebb ruhák alatt is, miközben extra támogatást nyújt ott, ahol szükséged van rá. A ZERO Feel modellek ráadásul immár csipkés változatban is kaphatók. 

Fedezd fel a ZERO Feel kollekciót a sloggi üzleteiben Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mamut, Duna Plaza és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Pécsett és Győrben az Árkádban!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top