nlc.hu
Sztárok

Reagált a 16 ezres pulóverről szóló hírekre ByeAlex

“Ha úgy gondolom, hogy igazam van, nem érdekel senki süketelése” – reagált a 16 ezres pulóverről szóló hírekre ByeAlex

Az énekes a ruhadarabbal azoknak akart üzenni, akik miatt letiltotta az Instagram a barátnőjével közös fotóját.

Közel 16 ezer forintért lehet megvásárolni a pulóvert, amin az a fotó látható ByeAlexről és barátnőjéről, amit az Instagram korábban törölt, ugyanis egyesek szerint a kép „szexuális tevékenységre való felajánlkozást” ábrázolt. A pulóverről szóló hírek természetesen eljutottak az énekeshez is, aki az Instagramon írta meg a véleményét.

“Most azzal lázít ellenem a bulvár, hogy fogtam magam, és összeraktam egy pulcsit a történet kapcsán, ami felkerült a zenekari online boltomba. És igen – ugyan nem én árazom be a termékeket, én csak kitalálom – 16 ezer forint körül van a cucc. 15.500, csak még vérlázítóbb kerekíteni… felfelé” – írta.

ByeAlex

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub – Szabó Gábor

“Engem nem lehet megállítani, ha úgy gondolom, hogy igazam van, nem érdekel senki süketelése. Megtehetem. Másodszor: nem kötelező megvenni, még csak meggazdagodni sem ebből szeretnék. Meg amúgy is gazdag vagyok már, nemde? Harmadszor: az azért meg egy másik izgi kérdés, hogy 16 ezer forint egy olyan összeg, amivel lázítani lehet itthon az embereket. Ezt sajnálom és szomorú. Ez utóbbi nem állt célomban” – tette hozzá ByeAlex, aki elárulta, a pulóverrel azoknak akart üzenni, akik jelentették a képet. 

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top