Sztárok

Dobó Ágival közösen főzött 120 önkéntes – 1000 rászoruló lakhatott jól (x)

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Ben’s OriginalTM jótékonysági eseményének eredményeként 1000 rászoruló asztalára került laktató ebéd. A jótékonysági főzésnek az Élelmiszerbank adott otthont.

Az összefogás keretében 100 adag helyben elfogyasztott és 900 adag szociális intézményekbe szállított ebéd készült. Az eseményen a MARS önkéntes csapata és az Élelmiszerbank partnerszervezetei mellett dr. Kis-Dobó Ági, a 2017-es Konyhafőnök VIP győztese, szépségkirálynő, kétgyermekes édesanya is részt vett mint házigazda, önkéntes és a Ben’s Original magyar nagykövete.

Dobó Ágival közösen főzött 120 önkéntes - 1000 rászoruló lakhatott jól (x)

Ági a helyszínen elmondta: „Nagyon boldog vagyok, hogy olyan kezdeményezéshez csatlakozhattam, ami igazán fontos. A mi családunk életében az étel központi helyet foglal el. Tisztában vagyok vele, mekkora kincs az, hogy mi nap mint nap családként ülhetünk le az étkezőasztalhoz, ahol meleg ételt tudunk elfogyasztani. Bár csak egy apró lépést tettünk azzal, hogy ebédet főztünk ennyi csodálatos embernek, én akkor is hiszek benne, hogy ezek a kis lépések viszik előre a társadalmat. Külön öröm, hogy itt nem áll meg a támogatás, hanem most két hétig mindannyian tehetünk azért, hogy mindenkinek legyen helye egy hasonló étkezőasztalnál!”

Az eseményen a vállalatok bejelentették, hogy folytatják az évekre visszanyúló együttműködésüket, és május 12-én a TESCO Magyarországgal közösen elindítják kéthetes adománygyűjtő programjukat, melyben ezúttal a MARS vállalat több terméke is részt vesz. Május 12. és 25. között a TESCO Magyarország üzleteiben vásárolt MARS termékek után a vállalatok a termék árának 2%-át a nélkülözők étkeztetésének támogatására fordítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top