nlc.hu
Sztárok

Kiss Ernő Zsolt sokoldalú tehetség:

Kiss Ernő Zsolt sokoldalú tehetség: Wolf Kati táncosából lett énekes és színész

Még csak 38 éves, de sokoldalúságát több műsorban, előadásban és sorozatban is megcsillogtatta Kiss Ernő Zsolt.

Kiss Ernő Zsolt 1984-ben született az erdélyi Sepsiszentgyörgyön. 15 évesen került Budapestre. 2005-ben diplomázott a Magyar Táncművészeti Főiskola néptánc-színházi tánc szakán. 2005-től a Madách Színházban szerepel, előbb táncosként, majd színészként is.

2011-ben Wolf Kati tánccsapatának tagja volt az Eurovíziós Dalfesztiválon. 2012-ben az RTL Klubon futó X-Faktor című műsorban szerepelt, ahol a legjobb 24 énekes közé jutott. 2014-ben rövid ideig a Barátok közt című sorozatban is szerepelt, ahol Lénárd Zalán karakterét alakította. 2017-től a Jóban Rosszban című sorozat állandó szereplője volt.

Kiss Ernő Zsolt és felesége

(Fotó: Sajtószoba)

Felesége, Nyári Darinka, színésznő, akivel egy közös kislányt nevelnek, Zoét. A páros 17 éve alkot egy párt. A páros anno egy darab próbáján találkozott, kapcsolatuk barátságnak indult, de szerelem lett belőle, ám, mint mondják, sokat dolgoznak kapcsolatukért, ami vitáktól egyáltalán nem mentes. 

„Tény és való, képesek vagyunk néha olasz temperamentummal élni. Nem vagyunk az a csendes, mindent a szőnyeg alá söprő, punnyadt pár. Kimondjuk a dolgokat, még akkor is, ha az néha vitával vagy olykor ajtócsapkodással járt az elmúlt tizennégy év alatt. Boldogok vagyunk együtt, de ezért a boldogságért meg kell dolgozni, és ez is hozzátartozik” – mondta korábban Kiss Ernő Zsolt a Sláger FM-nek.

A színész és felesége jelenleg az Ázsia Expressz harmadik évadában láthatóak. A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzíti a széria legújabb epizódjait. A nem mindennapi kalandra nyolc ismert páros vállalkozott azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top