nlc.hu
Sztárok

Bodacz Balázs az ATV új műsorvezetője

Bodacz Balázs az ATV új műsorvezetője

Az új műsor jövő héten kerül képernyőre.

Folytatódik az ATV megújulása, a csatorna az elmúlt időszakban több műsorvezetőt igazolt, és új műsorokat is tervez a nyárra. Júniusban érkezik Bodacz Balázs a Nap híre című műsorba Krug Emília mellé, valamint indul egy új hírháttérműsor maiTÉMA címmel, melynek műsorvezetői Lampé Ágnes és Bodacz Balázs lesznek.

Bodacz Balázs

Bodacz Balázs (Fotó: ATV)

Köböl Anitát és Stohl Lucát hamar megszerették az ATV Start és a Híradó nézői. 

Június 7-től az ATV új hírháttér műsorában, melynek címe maiTÉMA, is Bodacz Balázst láthatják a nézők Lampé Ágnessel felváltva. A heti háromszor jelentkező műsorban mindig egy-egy fontos és aktuális közügyet beszél át a műsorvezető a meghívott vendégekkel.

„Az igazi szakmai élményt számomra a hírháttérműsorok jelentik. Élő adásban feldolgozni a nap legfontosabb híreit a legkülönbözőbb témákban: ennek az izgalma és sodrása semmihez sem fogható. Rendíthetetlenül hiszek a polgári eszményekben, amelyeknek része a tájékozottságra, az összefüggések ismeretére való igény is. Vannak, akiket ez az igény arra sarkall, hogy válaszokat adjanak. Nekem viszont kérdésekből van több. A világ bonyolult. Újságíróként ezt nem szabad elhallgatnunk. Másfelől pedig a bonyolult világot érthetővé kell tennünk. Persze ennek csak akkor van értelme, ha vannak gondolkodni vágyó partnerek is. Ezért is mondtam örömmel igent az ATV megkeresésére, hogy vezessem a Nap híre és a maiTÉMA műsorokat” – árulta el Balázs.

„A tapasztalat azt mutatja, hogy a nézők hírek iránti éhsége nem csökken, továbbra is magas, így nyáron megerősítjük a hírjellegű karakterünket. Már a legelső tárgyalásunk során világossá vált számomra, hogy Bodacz Balázs mind emberileg, mind szakmailag megüti azt a szintet, amit a nézőink joggal várnak el tőlünk” – nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Június 7-től maiTÉMA minden kedden, szerdán és csütörtökön 20.45-től az ATV-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top