nlc.hu
Sztárok

Hazavágyik Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula: „Nagyon gyengén bírom” – így érzi most magát a színész

Bízik a szakemberekben a 88 éves színész.

Múlt hét csütörtökön lett rosszul Bodrogi Gyula, akit mentő vitt a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára. A színészt napokig intenzív osztályon kezelték, miután nehézlégzés miatt bekerült, akkor kiderült, a problémát a tüdejében felgyülemlett víz okozta, amit maradéktalanul sikerült eltávolítani. 

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

A Borsnak elmondta, hogyan érzi magát jelenleg. „Őszintén szólva nagyon gyengén bírom. Nagyon nehéz, mert otthon minden kézre esik. Ha otthon fáj, akkor valahogy kevésbé fáj. Viszont itt meg az a jó, hogy körül vesznek a szakértők. Ha bármi gondom van, megkérdezem és mindjárt tudják rá a választ. Itt is jó egy csomó dolog, otthon is, közben meg ugyanannyi rossz is van benne” – mondta a napilapnak a 88 éves színész, aki azóta jobban is érzi magát. Hozzátette, a probléma okát még nem tudják, de biztos benne, hogy az orvosok megtalálják a megoldást. 

„Az orvosok nem kötik az orromra. Nagyon kedvesek és udvariasak, de én megmondom: a 88 év. Az okozta a bajt” – viccelődött Gyula. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top