nlc.hu
Sztárok

Búcsúzik Kovács Kriszta

Búcsúzik a Mamma mia! színésznője, Kovács Kriszta megható posztot tett közzé

Donna karaktere volt az egyik kedvenc alakítása.

2014-ben debütált a Mamma mia! című film alapján készült darab, amelyből azóta 150 előadás ment le. Kovács Kriszta játssza az egyik főszerepet, méghozzá Donnát, ám most úgy érzi, eljött az ideje, hogy továbblépjen – közösségi oldalán búcsúzik a nézőktől.

Kovács Kriszta Mamma Mia

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Nyolc éve játszom ezt a szerepet. Igazi ajándék volt az élettől, hogy a castingon megkaptam Donna szerepét, és 2014 nyarán először eljátszhattam Magyarországon a Szegedi Dóm előtt. És azóta több mint 150-szer. A Szegedi Szabadtéri Játékokon tizenhétszer, ami igazi rekordnak számít – soha még darab nem ment ennyiszer Szegeden. Ott 4-5 000 ember tombolta végig esténként a finálét, és táncolt és énekelt velünk. Csodálatos szerep, csodálatos előadás, imádom játszani, de az idő megy. Úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abbahagyni (hiszen a nézőknek el kell hinniük, hogy Donna negyvenéves, húszévesen szülte a lányát, aki húszévesen megy férjhez stb.) Július 30-án és 30-én játszom utoljára a szerepet a Madách Színházban” – írja Facebook-oldalán, amit a story.hu szúrt ki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top