nlc.hu
Sztárok

Csányi Sándor a színészetről

Csányi Sándor: „Egészséges ember nem megy színésznek”

A színész interjút adott, amiben nagyon sok olyan dolgot megosztott, amit még nem hallhattunk tőle.

Csányi Sándor ritkán ad nagy interjút, de Kadarkai Endrével kivételt tett. Beszélt a pályája elejéről, az elé gördülő akadályokról, a származásáról, a magánéletéről és a karrierjéről is. Azzal kezdte, hogy annak idején miért döntötte el, hogy színésznek áll.

„Először is, egészséges ember nem megy színésznek. A színészet egyik legfontosabb része a visszaigazolás. A szeretethiány olyan, mint az éhség: ha az ember gyerekkorában éhezett, akkor egész életében éhezni fog. (…) Vannak bizonyosfajta emberek, akik extra éhesek, ezekből lesznek az igazi művészek. Ez azonban csillapítható, ha a közönség szereti” – mondta a műsorban Csányi Sándor.

Csányi Sándor1

Fotó: Profimedia

„Anyukámban rengeteg szeretet volt. Az, hogy én ezt körülbelül túléltem, az az anyai szeretet, gondoskodás miatt volt” – árulta el, majd arra is válaszolt, hogy van-e roma identitása. 

„Alkohollal jön elő. Józanul ritkábban. A második pohár bortól elkezdem azokat a számokat hallgatni… én ugye, félvér vagyok. Volt egy útkeresésem 14 éves koromban, mikor csak romákkal haverkodtam. Emlékszem arra, hogy volt egy tábor, ott volt egy bolt. Vásárolgattam, visszamentem a táborba, azonnal ott volt a biztonsági őr” – emlékezett vissza. 

Állítása szerint sokan macsónak, csajozósnak tartják, ám ez egyáltalán nem igaz rá. Azt mondja, mindig csak arra vágyott, hogy szeressék. „Nekem az egyéjszakás csajok is olyanok voltak, hogy mindegyik nagyon helyes volt. A válásom utáni kalandom is egy ilyen nagyon helyes csajjal volt. Ő mondta, »Figyelj, Sanyi, szerettek téged valaha? Úgy ölelsz, mintha meg akarnál fulladni.«. Nagyon igaz is volt, úgy éreztem, fuldoklom, hogy valaki szeressen.”

Az interjút itt visszanézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top