nlc.hu
Sztárok

Cseh Lacit sokan bántják a súlya miatt

Cseh Laci: „Sok megjegyzést tesznek a súlyomra”

Az egykori úszó nem foglalkozik a rosszalló megjegyzésekkel.

Cseh László a tokiói olimpia után vonult vissza, azóta kicsit elengedte magát – mondta ezt ő maga a Reggeliben. A sportoló korábban posztolt egy fotót, ami nagy visszhangot keltett a közösségi médiában. A kommentelők szerint az úszó elhízott és annak ellenére, hogy felhagyott a profi sporttal, nem szabadott volna így elengednie magát. Laci ezzel részben egyetért: most először nyilatkozott a bántó hozzászólásokról.

Cseh Laci

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

„Amíg versenyeztem, próbáltam odafigyelni. Voltak étrendjeim, ezeket betartottam. (…) Most, hogy abbahagytam a versenyzést, kicsit elengedtem magam. Megjegyzést tesznek a súlyomra. Reggelente látom magam a tükörben, szóval ez nem újdonság számomra. Annyi éven keresztül sanyargattam magam, hadd legyek egy kicsit elnézőbb magammal szemben. Persze, mozognom kell, hiszen látom, hogy nem túl ideális az állapotom. Szerintem nem feltétlenül illendő megjegyzéseket tenni bizonyos emberek megjelenésére. Értem én, hogy hozzászokott mindenki, hogy mindig megfelelő erőnlétben voltam, de elmúlt ez a korszak” – részletezte a műsorban Cseh Laci, aki szerint leginkább azért csodálkoznak ezen az emberek, mert ismert sportoló. Hozzátette, tisztában van az adottságaival és tudja, hogy lenne min dolgozni.

Ezért a képért kapott megjegyzéseket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top