nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Ray Liotta gyászoló menyasszonya

Megszólalt Ray Liotta gyászoló menyasszonya: „Olyan szerelem volt a miénk, amiről mindenki álmodozik”

A múlt csütörtökön váratlanul, idejekorán elhunyt Ray Liotta két éve jegyezte el kedvesét. Jacy Nittolo a közösségi médiában írta most le, milyen volt az élete a Nagymenők sztárja mellett.

Bár a vajszívű nehézfiú, Ray Liotta nyilvánosan nem igazán szeretett beszélni a magánéletéről, azt azért tavaly több vele készült interjúban is elújságolta, hogy szerelmes, boldog, és 2020 decemberében eljegyezte a szerelmét. A korábban már elvált filmsztár – akinek a házasságából született egy mára már felnőtt lánya – ennél többet nem nagyon akart mondani élete új párjáról. Vasárnap végül megszólalt a közösségi médiában az érintett, Jacy Nittolo, hogy maga mondja el, milyen volt az élete a népszerű színész oldalán. A posztjához jó néhány közös, privát fotójukat csatolta – szúrta ki a Hollywood Reporter.

Ray Liotta és Jacy Nittolo

Ray Liotta és Jacy Nittolo tavaly szeptemberben egy filmpremieren (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

Az életem az elmúlt néhány évben igazi varázslatként telt. Ray és én mély szerelmet éreztünk egymás iránt, elválaszthatatlanok voltunk. A köztünk lévő kémia vad volt, méghozzá a legjobb értelemben.  Ő jelentett számomra mindent ezen a világon, és nem tudtunk eleget kapni egymásból. Olyan szerelem volt a miénk, amiről mindenki álmodozik. Kívül-belül ő volt a leggyönyörűbb ember, akit valaha ismertem… és ezzel alulbecsültem őt.

– írta az Instagram-oldalán a gyászoló nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top