nlc.hu
Sztárok

Till Attila két éve szokott le a cigarettáról

Több százezer forintot spórol a cigin Till Attila

Ma már akár egy komoly autót is vehetett volna magának.

A Drágám, add az életed! műsorvezetője, Till Attila majdnem két éve már, hogy letette a cigit, ezért a mai napon ő is ünnepli a dohányzásmentes világnapot. 

Tilla akkor és most

Fotó: Sajtószoba

„Tizenöt évesen gyújtottam rá először és hát egy rövid füstmentes időszakot leszámítva, nagyjából két évvel ezelőttig masszívan szívtam is. Viszont ma már nem is gondolok a cigire, vagyis kijelenthető, hogy teljesen leszoktam. Ez pedig minden szempontból érezteti a pozitív hatásait. Rengeteget javult az erőnlétem, a tüdőkapacitásom, és nem hittem volna, de a bőröm állapota is. Jó, nem lettem újra kamasz, de legalább már nem vagyok fakó, vagy hamuszűrke, hogy stílszerű maradjak” – mesélte a Ripostnak a műsorvezető. „Én napi egy dobozzal szívtam fixen, ami mondjuk napi 1500 forintot jelentett az utolsó években. Ebből nem nehéz kiszámolni, hogy éves szinten kb. félmilliót pöfékeltem el. Ez azért irgalmatlan összeg. A teljes költésemet ki sem merem számolni, mert az simán lehet egy kisebb lakás, vagy egy menőbb autó ára. A lényeg, hogy ez a pénz már két éve a zsebemben marad, és hát ne szépítsük, kijön belőle egy családi nyaralás ára, ha nem utazunk nagyon messzire.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top