nlc.hu
Sztárok

Christopher Reeve fia, Will Reeve

Így él ma Superman fia, Will Reeve

Christopher Reeve 30 éves fia is a kamerák előtt éli az életét, igaz, ő nem a filmiparban, hanem a médiában csinált karriert.

Will Reeve 1992-ben született a legendás Superman, Christopher Reeve harmadik, és neje, Dana első gyermekeként. Alig 3 éves volt, amikor édesapja súlyos lovasbalesetet szenvedett és nyaktól lefelé lebénult. Állapota dacára a színész igyekezett aktívan részt venni kisfia nevelésében. Will azonban korán árvaságra jutott: 2004-ben azonban édesapja elhunyt, két évvel később pedig édesanyja elvesztette küzdelmét a tüdőrákkal szemben. Dana Reeve még a halála előtt gondoskodott azonban fia jövőjéről, ő választotta ki a szomszédjukban élő Ralph és Ann Puccit, akik örökbe fogadták a 13 éves fiút.

Christopher Reeve, a felesége Dana, és Will 1997-ben

Christopher Reeve, a felesége, Dana és Will 1997-ben (Fotó: SGranitz/WireImage)

Will a gimnáziumban aktívan sportolt és musicalekben szerepelt. A középiskola után a Middlebury College-ben tanult tovább, ugyanott, ahová egykor édesanyja is járt. Cum laude minősítéssel szerzett diplomát angol és amerikai irodalom szakon.

Féltestvéreivel, Alexandrával és Matthew-val

Féltestvéreivel, Alexandrával és Matthew-val (Fotó: Richard Corkery/NY Daily News Archive via Getty Images)

Már a főiskola alatt a Good Morning America című tévéműsornál gyakornokoskodott, majd az ESPN sportcsatornánál dolgozott riporterként. 2018-ban aztán visszatért a Good Morning Americához, melynek egyik műsorvezetőjeként dolgozik a mai napig is. 2020 tavaszán, a karantén idején egy kínos bakival került a figyelem középpontjába: amikor élőben jelentkezett be otthonából a műsorba, azt hitte, csak a felsőteste látszódik majd, ezért felülre inget és zakót húzott, a webkamerát azonban rosszul állította be, így mindenki láthatta, hogy alul csupán rövidnadrágot visel.

Will Reeve

Munka közben (Fotó: Lorenzo Bevilaqua/ABC via Getty Images)

„Tudom, hogy apámat világszerte szeretik az általa játszott szerep miatt. Magamra azonban nem úgy gondolok, mint Superman fiára. Ez pontosan olyan, mint amikor édesanyád vagy édesapád jogász, könyvelő vagy tanár, akkor sem a napi munkával foglalkozik, miután hazaér. Nem filmeket elemeztünk vagy apám videóit néztük, hanem a házi feladatot írtuk, vagy ellenőrizték, hogy a szobám rendesen ki van-e takarítva. Úgy éltünk, mint bármelyik másik család” – fejtegette a B&NC-nek adott interjújában

Will Reeve

A New York marathonon (Fotó: Bryan Bedder/New York Road Runners via Getty Images)

Reeve elárulta azt is, eredetileg profi sportolónak készült, ám amikor rájött, hogy az nem lehet belőle, úgy döntött, sportriporter lesz. 2012-ben aztán, amikor a Good Morning America gyakornoka volt, teljesen elvarázsolta a televíziózás világa.

„Mindig is szerettem történeteket mesélni, írni, szórakoztatni és előadni. Mindig is jól éreztem magam, ha a nyilvánosság előtt kellett beszélnem” – fogalmazott.

Will a szülei örökségét is továbbvitte: az általuk elindított alapítvány elnökségi tagja, mely szervezet a kerekesszékhez kötött emberek életminőségének javításáért tevékenykedik, illetve kutatásokat folytat a bénulások gyógyításának terén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top