nlc.hu
Sztárok

Köböl Anita egyedül maradt a terhessége alatt

Köböl Anita traumatikus élményként élte meg, hogy egyedül maradt a várandóssága alatt

Köböl Anita nincs könnyű helyzetben egyedülálló szülőként, de megbirkózik a feladattal.

Két évvel ezelőtt született meg Köböl Anita kislánya. A műsorvezető azóta is egyedül neveli a gyermeket, hiszen korábbi párja kikötötte, hogy nem szeretne babát, ezért magára hagyta az akkor már várandós tévést. Anita mégis úgy döntött, hogy megszüli a picit és élete egyik legjobb döntéseként beszél erről. 

A műsorvezető a minap a Minden Gyermek Egyenlő Alapítvány gálaestjén a Blikknek mesélt arról, hogyan élte meg, hogy a párja egyedül hagyta abban az időszakban, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá.

Köböl Anita

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Én már a várandósságom idején egyedül maradtam, és ugyanúgy, mint mindenki más, egy nagyon traumatikus élménynek éltem meg ezt, ráadásul akkor robbant be a Covid-időszak is, szóval több sebből vérzett a helyzet. De azt éreztem, hogy nem akarom, hogy bárki elvegye annak az örömét, hogy anyuka leszek, hogy a kisbabám itt fejlődik a pocakomban, és hogy egy olyan jövő áll előttem, ami ugyan sok bizonytalanságot, sok nehézséget, de rengeteg örömöt és szeretetet is rejt magában” – mondta a lapnak Anita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top