nlc.hu
Sztárok

Jó évet zárt Kasza Tibi feleségének vállalkozása

Jó évet zárt Kasza Tibiék vállalkozása, 780 milliót vettek ki a cégből

Mondhatjuk, hogy nyereséges volt a cég első éve.

Internetes kiskereskedelemmel foglalkozik a Manker Beauty Kft., amelynek három vezetője van: Kasza Tibi, a felesége, Darai Andrea és az énekes testvére, Kasza Gábor. A vállalkozásuk szuper évet zárt: a cég 2021-es beszámolójából kiderül, hogy tavaly közel kétmilliárd (1,928 milliárd) forint árbevétele volt (tehát egy nap átlagosan bő ötmillió forint bevételt termelt), amiből 783 millió forint maradt az adózás után – írja a 24.hu.

A lap hozzátette, a 783 milliós nyereség majdnem egészét, 780 millió forintot kivettek a cégből. Nem ez azonban a Kasza család egyetlen cége: a GoldenEye Kreatív Kft. – amelynek tulajdonosai a Kasza testvérek – 2021-ben az adózás után 42 milliót termelt, ám az eredménytartalék terhére hatvanmilliós osztalékkifizetés mellett döntöttek.

Kasza Tibi Darai Andrea

Fotó: Instagram

Éppen tegnap írtunk arról, hogy Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea külföldre költöznének, ám még vacillálnak Thaiföld és Amerika között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top