nlc.hu
Sztárok

A TEK vitte el a Váradi Roma Café énekesének fiát

Kommandósok vitték el a Váradi Roma Café énekesének 17 éves fiát

A házkutatás során a rendőrök a lakásban engedéllyel tartott fegyvereket is találtak.

Állig felfegyverkezett kommandósok lepték el pár napja a Váradi Roma Café egyik alapítója és énekese, Váradi Róbert VII. kerületi otthonát. A TEK-esek felszólítására a zenész nyitott ajtót, ám hamar kiderült: nem őt, hanem a 17 éves fiát keresik – számolt be az esetről a Blikk.

Vári „Robikát” begyűjti a TEK

Fotó: TEK

A „kis” Robikát, ahogy az ismerősei hívják, nem csokilopás miatt kereste fel a rendőrség elit alakulata: súlyos bűncselekményekkel gyanúsítják a kamaszt. A híres család sarja a rendőrség adatai szerint egy prostituáltat rávett, hogy költözzön hozzá, s a 24 éves nő eleget is tett az invitálásnak. Ma már biztos azt mondja, bár ne tette volna, miután a fiatalkorú házigazda többször brutálisan megverte, a telefonját összetörte, a pénzét pedig az utolsó forintig elvette. Róbert megtiltotta halálra rémült barátnőjének, hogy a rokonaival vagy az ismerőseivel tartsa a kapcsolatot.

A házkutatás során a rendőrök a lakásban engedéllyel tartott fegyvereket is találtak.

A kamasz édesapja azt nyilatkozta, hogy a fia teljesen ártatlan, „semmi rosszat nem követett el”, a Blikknek nyilatkozó egyik lakó pedig arról beszélt, noha vannak a épületben kellemetlen szomszédok, az érintettekkel „pont soha semmi baj nem volt”.

A 17 éves gyanúsított jelenleg szabadlábon védekezik.

Tavaly a TEK egy tatabányai férfit vitt el a lakásából, aki a gyanú szerint súlyosan bántalmazta és fogva tartotta az élettársát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top