nlc.hu
Sztárok

Öngyilkos lehetett VV Krisztián

VV Krisztián halála: állítólag öngyilkos lett a 29 éves exvillalakó

Saját kezével vethetett véget az életének. Barátai szerint nem volt semmiféle előjele annak, hogy erre készül.

Mint arról beszámoltunk, 29 éves korában elhunyt a Való Világ 6. szériájának egyik játékosa, a hajdúnánási Bata Krisztián. A fiatalember Ausztriában (Graz mellett egy kisvárosban) kezdett új életet, ami végül idő előtt ott is ért véget. Bár halálának a körülményeit még vizsgálják, a Fókusz úgy tudja, VV Krisztián saját kezével vetett véget az életének.

VV Krisztián

Váratlanul ragadta el a halál VV Krisztiánt (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

A barátok, ismerősök szerint depresszió állhatott a háttérben, amely egy közelmúltban történt szakításnak lehetett a következménye.

A Bors úgy értesült, hogy az egykori villalakó nem bánt szépen a lányokkal és emiatt rendőrségi ügybe is keveredhetett. Krisztián egy régi versenytársa, VV Viki – akivel a valóságshow után is tartotta a kapcsolatot – elmondta a bulvárlapnak, mi történhetett a tragikus éjjelen a fiú osztrák albérletében: “Úgy tartják, hogy egy pillanatnyi rossz döntés miatt vesztette életét. (…) Mivel nagyon alacsony helyről ugrott ki, így biztosan nem abba halt bele, hogy leesett”.

Mint a Blikk írja, Krisztián halála előtt 2 nappal egy furcsa, zavaros hozzászólás jelent meg a közösségi oldalán. Ebben egy érezhetően haragos hölgy fejti ki, hogy feljelentette fiatalembert a rendőrségen. „Van egy pár csoport, ahova beírtam rólad az információkat, hogy veszélyes vagy a nőkre” – olvasható többek között a bejegyzésben.

Van segítség!

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top