nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Gyula egészségügyi állapota

Bodrogi Gyula az állapotáról: „Bizakodó vagyok”

Bodrogi Gyula otthonában lábadozik.

Bodrogi Gyula először május 18-án lett rosszul otthonában, ahonnan kezelőorvosa javaslatára azonnal kórházba szállították, még éppen idejében ahhoz, hogy megmentsék az életét. Alig egy héttel később ismét légszomjra panaszkodott, kedvese Angéla ismét hívta dr. Merkely Béla szívspecialistát, megint mentőt küldött érte. Kiderült, hogy a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas legenda tüdeje bevizesedett, ezért másodjára is azonnali beavatkozásra volt szükség. Jelenleg otthonában lábadozik.

Bodrogi Gyula állapotáról vallott

(Fotó: sajtószoba)

Bodrogi Gyula, bár betartja az orvosa utasításait, nem tagadja, a színpad már hiányzik neki. Ugyanakkor bízik benne, hogy a következő színházi évadban már a régi lesz és kisujjból végig játszik majd egy estét. 
“Az orvosaim nem bocsátkoznak jóslatokba azzal kapcsolatosan, hogy mikor játszhatok újra, de én bizakodó vagyok. Amint képes leszek egy levegőre eljutni ából-bébe anélkül, hogy valami nem stimmelne, már megyek is a színpadra. Azon dolgozom, hogy ez mihamarább megtörténjen és erre valók a gyógyszerek is, amiket Angéla akkurátusan adagol nekem az előírtak szerint” – mondta Bodrogi Gyula a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top