nlc.hu
Sztárok
A 20 éves Keanu Reeves egy Teddy maci kiállításról közvetített

A 20 éves Keanu Reeves egy Teddy maci kiállításon riporterkedett, te pedig megszakadsz a röhögéstől

Mindig izgalmas látni, hogy mit csináltak a sztárok, mielőtt híresek lettek. Keanu Reeves például megpróbálkozott a tévériporterkedéssel, amiről előkerült egy döbbenetesen cuki videó. Azért nem bánjuk nagyon, hogy végül átnyergelt a színészkedésre.

A kanadai Keanu Reeves a nyolcvanas évek közepén kezdte el a színészi karrierjét, és az évtized végére már berobbant fiatal sztárnak számított, vagyis nem kellett túl sokat várnia a sikerre. Ám mielőtt még áttette volna a székhelyét Kanadából Los Angelesbe, a kölyökarcú Keanu húszévesen egy egészen másféle szerepben is kipróbálta magát: riporteri munkát vállalt a még ma is létező Canadian Broadcasting Corporation (CBC) tévétársaságnál. Persze nem rögtön a híradóhoz vették fel, hanem egy ifjúsági műsorhoz. Nem tudjuk, hogy összesen hány riportot készített, de az biztos, hogy még 2020 szeptemberében a CBC kirakott egy videót a sztárról, melyen Keanu egy Nemzetközi Teddy Mackó Kiállításról jelentkezik be.

Keanu Reeves 1986-ban

Keanu Reeves a Young Again című tévésorozatban, 1986-ban (Photo by Gail Harvey /American Broadcasting Companies via Getty Images)

A videó 2020-ban egyáltalán nem kavart nagy vihart, a közösségi média algoritmusai nem terjesztették eléggé, így gyakorlatilag újdonságként jelent meg újra a semmiből 2022 tavaszán, hogy végre megkapja az őt megillető kiemelt figyelmet. Az egyperces felvételen a feltűnően fiatal (1984-ben Reeves húszéves volt) Keanu riporterként veti bele magát az I. Nemzetközi Teddy Maci Kiállítás forgatagába. Keanu-t a legtöbb filmjében szomorú, komor arckifejezéssel láthatjuk, így öröm látni, hogy itt kifejezetten vidám, végig önfeledten bohóckodik.

A kiállításon dolgozóknak fontos kérdéseket tesz fel, például megkérdezi, hogy miért hívják az össze mackót Teddynek, és milyen iskolába járnak. A videó csúcspontja egyértelműen az a pillanat, amikor Reeves egy kissrác előtt eljátssza, hogy egy méretes, fehér mackó rátámad és fojtogatni kezdi, majd végül földre viszi őt. Kihagyhatatlan az is, amikor napszemüveget felvéve poénkodik egy napszemüveges mackóval. A videóból szinte árad a mai TikTok-os vibe, erősen megelőzi a korát, és azt sugallja, hogyha Keanu most lenne fiatal, jó eséllyel elképesztően sikeres influenszer lenne a TikTok-on vagy a YouTube-on. Abban azért kételkednék, hogy a mostani fejével is belefogna egy ilyen karrierbe, de a videó láttán már nem vagyok biztos semmiben.

Fun Fact: A magánéletét védő Keanu Reeves egyetlen közösségi média oldalon sincs jelen hivatalos formában, kizárólag rajongói oldalakat találhatunk az ő nevével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top