Sztárok
Szponzorált tartalom

Vágy és átverés (X)

A játszma június 9-től a mozikban

Ezt nem hiszed el: Kulka János visszatér a mozivászonra, és jobb, mint valaha. A játszma című új kémthriller egyik főszereplőjeként tökéletesen alakítja a veszélyes, súlyos titkokat rejtegető, visszavonult szuperkémet, akitől még így, nyugdíjas korában is félnek volt kollégái, a még aktív ügynökök és titkosszolgálati emberek. A Nagy Zsolt és Hámori Gabi játszotta zsarupáros ráállít egy ártatlan fiatal lányt (Staub Viktória) a régi főnökre, és ezzel megkezdődik a macska-egér harc, amelyben az utolsó pillanatig eldönthetetlen, hogy akkor tulajdonképpen ki itt a macska és ki az egér. A lényeg, hogy Kulka nagyon otthon van a szerepben, és zseniálisan játszik.

Vágy és átverés (X)

Akinek pedig feltűnt, hogy ez a három ragyogó színész már játszott együtt egy kémfilmben (az azóta kultikussá vált A vizsgában), az jó felé nyomoz: A játszma az előző film folytatása – bár az is tökéletesen érteni fogja, aki esetleg nem látta a tíz évvel ezelőtti mozit.

A stáb szemkápráztató képi világot teremtett, gyönyörűen újraalkotta a hatvanas évek Budapestjét, és a látványos díszletek között szokatlanul izgalmas történet bontakozik ki, amely azért az érzelmeket sem nélkülözi. Hiszen egy profi ügynökökből álló házaspár kezd akciót egykori mesterük ellen, és ugyan kezdetben egyetértenek abban, hogy jó ötlet egy naiv civilt felhasználni a céljaikra, idővel mindketten egész más szemmel kezdenek nézni a lányra – de abban sem lehetünk biztosak, hogy ő mit gondol róluk.

Vágy és átverés (X)

A kémjátszma így féltékenységgel, különféle vágyakkal keveredik össze, és nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik a fontosabb a benne szereplőknek. Lehet, hogy a nyomozás igazából egy szerelmi háromszögtörténet? Vagy a személyes célok csupán egymás átverésének eszközei? Vagy esetleg ők sem tudják már, melyik az igaz?

Vágy és átverés (X)

Éppen azért olyan jó ez A játszma, mert izgalmas kérdéseket tesz fel. Tele van meglepetéssel – és június 9-től vár a mozikban!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top