nlc.hu
Sztárok

Kepes András az Így lettem podcastben

Kepes András: „Vannak sztorik, amik túlságosan jók ahhoz, hogy megírjuk őket”

A népszerű televíziós műsorvezető, tanár és regényíró az UNICEF Magyarország „Így lettem” című podcastjában mesél a gyerekkoráról.

Az UNICEF Magyarország „Így lettem” sorozat második évadában Kepes András mellett olyan ismert és elismert emberek szerepelnek majd, mint Rónai Egon, Pataki Ági vagy Ördög Nóra.

Kepes András

Kepes András Így lettem sorozat vendége

Vannak sztorik, amik túlságosan jók ahhoz, hogy megírjuk őket” – vallja Kepes András, aki az UNICEF Magyarország podcast-sorozatában, az „Így lettem”-ben beszélgetett Mészáros Antóniával, a gyerekvédelmi szervezet ügyvezető igazgatójával a gyerekkor jelentőségéről és a gyerekkori élmények meghatározó szerepéről.

A népszerű televíziós műsorkészítő, regényíró, a Budapesti Metropolitan Egyetem Mozgókép Tanszékének tanára az „Így lettem” második évadának első vendégeként leplezetlen őszinteséggel vall regényes gyerekkoráról. Többek közt arról, hogy milyen volt, miután édesapját külképviseleti munkára vezényelték, és „túszként” két évet kellett eltöltenie egy budapesti intézetben; hogy hogyan élte meg, amikor szüleivel előbb Bejrútba, majd Buenos Airesbe költözött; hogy milyen útravalót kapott „világforradalmár” apjától és „szigorú, de igazán anya” anyjától; és hogy – bár élete során a fél világot beutazta, és külföldön is építhetett volna karriert – végül miért döntött mindig úgy, hogy visszatér Magyarországra.

Az UNICEF Magyarország tavaly decemberben indította el „Így lettem” című podcastsorozatát, amelyben neves, szakmájukban elismert emberek mesélnek korai éveikről, és arról, hogy milyen körülmények, kapcsolatok, tapasztalatok és lehetőségek formálták őket azzá a felnőtté, akivé lettek. A sorozat második évadában Kepes András mellett többek között Rónai Egon, Pataki Ági, Jocó bácsi, Al Ghaoui Hesna, Ördög Nóra és Berg Judit is vendégeskedik majd.

A teljes beszélgetést itt hallgathatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top