nlc.hu
Sztárok

ByeAlex az Utazás a lelked körül című műsorban

ByeAlex: „A legtöbb ember unalmas munkát végez, utálja, amit csinál”

ByeAlex már szereti az életét, de ez nem mindig volt így.

ByeAlex nagyon aktív a közösségi oldalán, ám interjút csak elvétve ad: elmondása szerint évente körülbelül egyet és nagyon megválogatja, hogy kinek. Éppen ezért mondhatjuk, hogy Peller Mariannal kivételt tett és az életéről, hitéről, karrierjéről mesélt az Utazás a lelked körül című műsor legújabb adásában. 

A műsorvezető rákérdezett az előadónál, hogy szerinte mi a földi lét értelme, amire ő azt válaszolta, hogy semmi. Peller Mariann szerint sokan nem szeretik az életüket, ezzel pedig ByeAlex is egyetértett.

ByeAlex

Fotó: Utazás a lelked körül

„Mit szeressenek rajta? A legtöbb ember unalmas munkát végez, utálja, amit csinál. Nem kell sok pénzt, látja a sok hülyeséget a neten, hogy tegyél magadért, és bár szerintem is kifogás, hogy nem csinálják meg, de amúgy nagyon nehéz. Hazamész a gyerekekhez, fos fizetés mellett, nem tudsz magadra időt szánni, nézed a tévében az ilyeneket, mint én, van belőlük 5-6-7-8, azok idegesítőek, mert amúgy te is azt akarod csinálni, mert könnyűnek tűnik. Másnap bemész, pofázik a főnök, nem szimpatikus a kollégád, aki ugyanazt gondolja az életről, mint te. Mit szeressenek? Maximum azt szerethetik, hogy jó emberek között vannak, csak ebbe nem gondolnak bele. (…) Nekem sokszor csak ennyi volt a mentsváram, még akkor is, amikor már a híresebbek közé tartoztam” – fejtette ki Alex, majd hozzátette, hogy nem hisz a boldogságban, szerinte ez csak egy pillanatnyi, múló állapot.

Mariann kíváncsi volt rá, hogy Alex mit gondol arról, hogy ő mégis kitűnt a többi ember közül. „Tehetséges vagyok – vágta rá és azt is elárulta, hogy szerinte ebből a típusból nincs sok. – Sokan képességesek. Nézik az emberek a tévét és azt gondolják, hogy de jól énekel. De ez kevés. Kell valami plusz és szerintem bennem volt és van is” – mondja.

A teljes adást a Lélekközösség Youtube-csatornán megtekintheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top