nlc.hu
Sztárok

Oszvald Marika megmutatta az unokáját

Oszvald Marika először mutatta meg az unokáját

Édes fotót mutatott a piciről.

Május 5-én megszületett Oszvald Marika unokája, aki a Vince nevet kapta.

Oszvald Marika

Fotó: Fülöp Dániel / Central Médiacsoport / Central

„A boldogság termeli bennem az energiát, és teljesen feltöltődtem… Szerencsére nagyon stramm a lányom, le a kalappal előtte. Van segítség bőven, együtt örülünk, mert nagyon sokáig, kitartóan küzdött a lányom, hogy édesanya lehessen. A tanácsaimra egyáltalán nincs szüksége, a lányom egy védőnő, fölkészült mindenre, elolvasott, amit csak lehet” – nyilatkozta akkor a művésznő, aki a hot! magazinban képet is mutatott a kicsiről. 

A napokban a keresztelőre is sor került, amelyre a sok elfoglaltsága miatt csak az utolsó pillanatra ért oda. „Arra büszke vagyok, bármennyire is sok munkám van, eddig még mindig mindent meg tudtam oldani. Szerencsére a keresztelő is jól alakult: olyan közel volt egymáshoz a két helyszín, hogy nem maradtam le róla. Fél tizenkettőkor még rokonokat fogadtam, egy óra múlva pedig már az Öreglányok-előadásra készültem” – mondta Oszvald Marika, aki már a gödöllői nyaralóját is átalakította, hogy ott tudjon időzni az unokájával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top