nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: Frohner Fecó esett ki

Frohner Fecó két különdíjjal távozott A Konyhafőnökből

Még Rácz Jenő sem gondolta volna, hogy idáig eljut a mentoráltja.

A Konyhafőnök csütörtöki adásában Petykó István és Frohner Fecó jutott a veszélyzónába, végül a verseny ezúttal Fecó számára fejeződött be.

Frohner Fecó

Ezúttal Frohner Fecó búcsúzott A Konyhafőnöktől – Fotó: Sajtóklub

Rácz Jenő mentoráltjának ugyan meg kellett válnia hőn szeretett piros kötényétől, azonban így sem hagyta el üres kézzel a konyhát.

„Nem gondoltam volna a legelején, hogy idáig fogsz jutni és nagyon büszke vagyok rád. Két különdíjat is ajánlanék a figyelmedbe. Az egyik a Matematikai különdíj (utalva arra, hogy Fecón mindig kifogott a számolás a főzőversenyben – szerk.), a másik pedig A legkoszosabb kötény díja, az egészen biztos, hogy a tiéd lenne. Köszönöm, hogy a csapatom tagja voltál!” – búcsúzott el a sztárfodrásztól Jenő séf.

Rengeteget fejlődtem és most már palacsintát is tudok dobálni. Majd otthon csinálok nektek videót, hogy profin fogom dobálni a palacsintát” – köszönt el a zsűritől Fecó.

A kiesett versenyző a kamerák előtt elárulta, hogy nagyon embert próbáló volt, amit végigcsinált. Elmondása szerint őrülten, megzabolázhatatlanul, mosolyogva, de mégis koncentráltan versenyzett. „Az, hogy elindultam ezen a versenyen, már az büszkévé tett. Amikor édesanyám hallotta, hogy el fogok indulni, csak röhögött. Azt mondta, hogy ezt nem hiszi el, mivel egy virslit nem tudok elkészíteni. Most már én magyarázok neki olyan dolgokat, hogy csak tátott szájjal nézi, és valószínű, hogy most már a születésnapjára vagy a karácsonyi vacsorára is én fogom elkészíteni a lebbencslevest, vagy bármi is legyen az. Tátott szájjal fogja majd nézni, amiket én készítek, és tényleg mondhatja azt, hogy: Ez az én fiam, ezt én neveltem!” – nyilatkozta Frohner Fecó.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top