nlc.hu
Sztárok
Czutor-Kilián Zsanett pluszkilói

Nem aggódik a pluszkilók miatt a nemrég szült Czutor-Kilián Zsanett

Nem stresszel azon, mikor kapja vissza az alakját.

A kis Franciska érkezésével Czutor Zoli hatszoros édesapa, felesége, Czutor-Kilián Zsanett pedig háromszoros édesanya lett. A kislányt 3 hónappal a születése után most a Fókuszban mutatták meg a szülei.

 Czutor-Kilián Zsanett

A sztárpárnak minden vágya az volt, hogy a fiaik mellett legyen egy lányuk is – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Az énekes felesége sugárzik a boldogságtól, és még az sem zavarja, hogy ezúttal több pluszkiló szaladt fel rá, mint eddig bármikor. Ráadásul mivel hatalmas volt a pocakja, a hasizma is szétnyílt, ezért speciális gyakorlatokat kell végeznie. hogy regenerálódhasson.

Hogy mennyit szedtem fel, azt most nem fogom elmondani. Van az a vicc, amikor megkérdezik a nőtől, hogy hány éves? Ne haragudjon, én ezt nem mondom el. És hány kiló? Jó, 32 éves vagyok. Tehát én most itt tartok. De lehagytam Zolit, maradjunk annyiban” – vallotta be Czutor-Kilián Zsanett, aki nem aggódik a pluszkilók miatt. Tudja, hogy most is visszakapja majd az alakját, mint a fiai születése után, amikor szintén több mint 20 kilót hízott. Diétázni pedig nem fog – hiába zavarja, amit a tükörben lát –, hiszen a kislánya egészsége mindennél fontosabb a számára.

Olvass még a Czutor házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top