nlc.hu
Sztárok

Zámbó Árpy ritkán látott lánya

Hosszú idő után először láthatjuk Zámbó Árpy lányát

Zámbó Árpy 32 éves lányát ritkán láthatjuk, most több közös kép is készült.

Zámbó Árpy nem tartja magát szigorú szülőnek, sőt, a mai napig előfordul, hogy a lányával megy bulizni. A 32 éves Edina és édesapja kapcsolata tökéletes és ez mindig is így volt. Árpy szerint a lánya igazi mintagyerek volt, ő pedig mindig mellette állt.

Zámbó Árpy

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Harminckét éves vagyok, de még ma is gyakran úgy kezel, mintha kislány lennék. Persze ez nem baj, sőt. Egy gyerek örök életére gyerek marad a szülei számára. Nekünk egyébként nagyon baráti a kapcsolatunk, soha nem volt szigorú velem, bármit megtehettem, a bizalmával viszont sosem éltem vissza. Nem is volt miért, hisz normális keretek között mindent megengedett, nem kellett kijátszanom. Szerencsére a fiúimmal sem kellett harcolnia, későn érő típus lévén ugyanis csupán egy barátom volt, Ádám, aki ma már a férjem. Mindig azt mondja, hogy nála jobb vőt el sem tudna képzelni, noha az elején komoly fenntartásokkal kezelte” – részletezte a Story magazin hasábjain Edina.

Árpy is megerősítette, hogy eleinte két méter távolságot tartott lánya választottjával, ám ma már nagyon jó a viszonyuk. „Ádám a tökéletes párja a lányomnak. Bár az elején még teszteltem őt, hisz szerettem volna meggyőződni a szándékai komolyságáról, de miután eleget bizonyított, a bizalmamba és a családunkba fogadtam őt. Őszintén mondom, hogy nem tudtam belekötni, pedig folyamatosan szemmel tartottam” – emlékezett vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top