nlc.hu
Sztárok

Nagyváradi Nelli ma life coachként dolgozik

Nagyváradi Nelli: „15 éves voltam, amikor az apukám öngyilkos lett”

Sorstársain szeretne segíteni a színésznő.

Nagyváradi Nelli, az Éjjel-Nappal Budapest szereplője 14 éve tanít egy énekstúdióban, mellette pszichológusként végzett, most pedig life coachként szeretne segíteni olyan embereken is, akiknek hasonlóan tragikus gyerekkora volt, mint neki. Arról, hogy milyen terheket kell cipelnie a mai napig, az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt részletesen.

Nagyváradi Nelli

Nagyváradi Nelli a Reggeliben

„15 éves voltam, amikor az apukám öngyilkos lett, és nekem nagyon szoros kapcsolatom volt vele. Ez engem nagyon megviselt, annyira, hogy harmincéves koromig kihatott az életemre. Voltak párkapcsolati problémáim ebből, önértékelési problémáim, minden az égvilágon. Nagyon jól ment akkor a zenei életem, rengeteget turnéztam és az is visszaszökkent. Szóval ez nagyon nehéz volt. Azt éreztem, hogy újra és újra megyek a pszichológusok tömkelegéhez és mindenki csak erről akar beszélni, de azzal senki nem foglalkozik, hogy hogyan fogok egy minőségi életet élni, hogyan fogok párt találni, hogyan fogom elérni a céljaimat” – mesélte Nelli, aki ezért is döntött úgy, hogy elvégez egy life coach tanfolyamot. Arról is elmondta a véleményét, hogy egy ilyen tragédiát fel lehet-e dolgozni.

„Azt gondolom, ez mindig ott lesz. Elmúlni nem fog, de lehet vele élni. Szerintem ez azon múlik, mit gondolsz a világról és saját magadról” – mondta a színésznő. 

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top