nlc.hu
Sztárok

Péterffy Lili változásokra számít

Péterffy Lili: „Nem próbáltam meg kitérni a nehézség elől, inkább belementem”

Spirituális oldalát mutatta meg az énekesnő.

Nehéz időszakon van túl Péterffy Lili és az elkövetkezendő két évben nagy változásokra számít.

Péterffy Lili

Péterffy Lili a Tényekben

A hétéves periódusok másoknak is nehézséget okoznak, a misztikus szám pedig sokak számára jelent különleges, ám megfoghatatlan fogalmat. Ez a szám jelképezi az idő ciklikusságát, de sokak szerint a hetedik év szerencsétlen évnek számít. A Sztárban Sztár! énekesnője a Tényeknek elárulta, a misztikus hetes szám bizony az ő életében is megjelenik.

„A hét évvel kapcsolatban nekem a párkapcsolat az, ami feljött. Mert talán hét éve volt hasonló minőségű párkapcsolatom, mint most. Ez alatt is kicsit ilyen spirituális dolgokat értek, hogy akkor éreztem olyasfajta kapcsolódást, aminél tudtam, hogy ez egy sokkal régebbi dolog” – mondta Lili.

A 26 éves énekesnő két év múlva egy újabb hetes ciklusba lép, és elmondta azt is, ezt hogyan várja. „Nem próbáltam meg kitérni a nehézség elől, hanem inkább belementem, és ennek már most érzem az eredményét. Jelenleg nagyon jól érzem magam, talán valami kicsit letisztult és most valami nagyon jó fog elindulni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top