nlc.hu
Sztárok

Somhegyi Krisztián összejött Viczián Vikivel

Somhegyi Krisztián összejött Kempf Zozo exével: „Tiszta lappal indultunk neki ennek a kapcsolatnak”

Az Exatlon sztárja már nem titkolja: újra szerelmes.

Az utóbbi hetekben már sejteni lehetett, hogy az Exatlon Hungary sztárja, Somhegyi Krisztián nem szingli. Sokan arra tippeltek – teljesen jogosan –, hogy Viczián Viktória modellel jött össze, aki egyébként korábban Kempf Zozo barátnője volt. A dolog pikantériája, hogy a két sportoló fiú régóta ismeri egymást és baráti a viszonyuk. 

A minap egy olyan képet posztolt Krisztián és Viki, ami azt mutatja, hogy végre a nyilvánosság előtt is vállalják: összejöttek.

somhegyi krisztián és viczián viki

Fotó: Instagram

A Borsnak beszéltek is arról, hogy miként alakult a kapcsolatuk. „Nagyon jól érezzük magunkat együtt, találkozgatunk, igen, együtt vagyunk. Viki és Zozo már rég szakítottak, amikor mi megtetszettünk egymásnak. Ez azért fontos, mert nem csak csapattársam, hanem barátom is Zozo. De felnőtt emberek vagyunk, ők mindketten tovább léptek. Így teljesen tiszta lappal indultunk neki ennek a kapcsolatnak” – mondta a lapnak Krisztián.

Kempf Zozóról egyébként épp a napokban derült ki, hogy összejött a szintén Exatlonos Szente Grétivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top